عرشیا

عرشیا

عرشیا

عرشیا

در ادبیات و عقاید بوش چیزی به نام منطق دوستی و قانون وجود ندارد

رئیس جمهور در پاسخ به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا در خصوص موضوع هسته ای کشورمان گفت : بوش چیزی به نام منطق دوستی و قانون نمی شناسد و در واقع به آخر خط رسیده است.
  ، آقای احمدی نژاد در مراسم آغاز سال تحصیل 87-1386 دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه تهران افزود : بوش چند شب پیش و به رغم روشن و قانونی بودن فعالیت های هسته ای ایران بار دیگر گفت می خواهد آن قدر به ملت ایران فشار بیاورد تا از موضع شان کوتاه بیایند یعنی می خواهند باز هم مسیر را اشتباه بروند و اشتباه عمل کنند. 

رئیس جمهور دنیای مادی و نگرش مادی به جهان امروز را پایان یافته خواند و افزود : امروز دیگر لیبرال دموکراسی هیچ پیام امیدبخشی به جهان منتقل یا در آن منتشر نمی کند و البته حداقل در این صد سال اخیر چنین است.

وی افزود: در همین موضوع استفاده از انرژی هسته ای، انسانی که رویکرد مادی دارد به دنبال ساخت بمب اتم می رود اما انسان عاشق معنویت و خداپرستی از آن استفاده صلح آمیز می کند. 

رئیس جمهور به بن بست قدرت های بزرگ و به ویژه آمریکا در مسائل مختلف جهانی اشاره و تصریح کرد: الان آنها مانده اند که پدیده ای مانند عراق را چگونه حل کنند و هیچ چیز هم در اختیارشان نیست.

احمدی نژاد افزود: ما به آنان می گوییم شما به مردم عراق بی حرمتی کرده اید و به همین علت در مقابلتان ایستاده اند اما آنها چنین مسئله ای را درک نمی کنند و همان گونه که مسئله فلسطین را نیز نمی توانند حل کنند از حل کردن مسئله ساده تر لبنان نیز عاجزند و ادبیاتشان فقط ادبیات تهدید است. 

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ما غیر از رژیم صهیونیستی هیچ محدودیتی در ارتباط با دیگر کشورها به ویژه در زمینه تبادل علمی نداریم. 

آقای احمدی نژاد تاکید کرد: امروز دانشجویان و دانشگاهیان باید خود را در عرصه جهانی مسئول بدانند و خیال نکنند که دیگران کار خارق العاده ای انجام داده اند، بلکه باید بدانند دنیای امروز با همه تلاش هایی که تاکنون کرده نیازمند آنان است و در این مسیر باید وزیر امور خارجه و دیگر مسئولان کشور درها را برای تبادل علوم با دیگر کشورها باز کنند.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه دانشگاهیان نباید در علم آموزی حد و مرزی برای خود قائل شوند تاکید کرد: البته دولت هم باید در این زمینه وارد عمل شود و با فراهم کردن امکانات برای دانشجویان و پژوهشگران ، مسیر را برای حرکت آنها هموار کند و بر همین اساس امسال در تلاشیم تا به نوعی به همه مراکز پژوهشی رسیدگی کنیم. 

آقای احمدی نژاد افزود: باید علم مفید و فرهنگ متعالی و سازنده تمدن و فرهنگ را به بشر امروز عرضه کنیم .

آموزش تئوری موسیقی

کسر های میزان:

اگر شما جز اون دسته  از کسانی باشید که به موسیقی علاقه وافر دارند احتمالا اینرو میدونید که کسر های ابتدای خطوط حامل چیه ... اما اگه نمیدونید متن پایین رو مطالعه کنید...

 نت های موسیقی  دارای ضرب ها خاصی هستند که عبارت اند از:

نت سیاه : یک ضرب    نت چنگ : یک دوم نت سیاه  نت دولا چنگ : یک دوم نت چنگ

نت سه لا چنگ : یک دوم نت دولا چنگ   نت چهار لا چنگ :  یک دوم نت سه لا چنگ

البته این رو هم باید بدونید که در موسیقی مبدا این تقسیمات رو نت گرد گه ۴ ضرب است قرار داده اند و بعد از آن نت سفیدکه ۲ ضرب است و بعد هم نت هایی که در بالا اشاره به آنها شده است.

حال که عدد ها و ضرب ها را آموخته اید آموختن کسر های میزان فکر کنم کار ساده ای باشد.

ما در علم ریاضیات و فصل کسر ها خوانده ایم که کسر از دو قسمت صورت و مخرج تشکیل شده است که موسیقی و کسر های آن هم از این قائده مستثنا نیست .

 صورت کسر نشان دهنده تعداد نت ها در هر میزان است و مخرج وآن هم نشان دهنده نوع تقسیم بندی این نت ها خواهد بود به طو ر مثال اگر یک کسر به صورت ۲ چهارم باشد به ما این را می گوید که در  این قطعه و در هر میزان ۲ نت سیاه قرار دارد.

میزان:

به خطوط کوچک عمودی که از بالا به پایین در خطوط حامل دیده می شود خطوط میزان و به فاصله آن تا خط میزان بعدی را یک میزان گفته می شود.

 کلید سل :

همان طو ر که از اسم این علامت مشخص است این کلید بر روی خط دوم است و از روی خط دوم رسم می شود که فکر می کنم این علامت را در اول برخی از حامل ها دیده باشید. و برای رسم آن از حرف لاتین آن یعنی G الهام گرفته شده است.

 

آموزش تئوری موسیقی

تعریف کلی موسیقی :

موسیقی به بیان حالت نوازنده و احساسات او به وسیله صداها و آهنگ ها و ساز گفته می شود که به وسیله آن میتواند عواطف خود را به زبان بیاورد و آنها را به مخاطب ارائه دهد.

خطوط حامل :

موسیقی هم مانند الفبای فارسی دارای الفبایی است و در موسیقی مانند فارسی که برای نوشتن آنها از دفتر خط دار(البته برای نوشتن خط تحریری) استفاده می کنبم در موسیقی هم از دفاتری استفاده میکنیم که اصطلاحا دفتر های نت گفته میشد که شامل خطوط موازی به صورت ۵ خطی هستند استفاده می شود (البته ۵خط بودن دفتر ها مر بوط به سازهای کلاسیک و برخی دیگر هم سازها ی سنتی است)و دفاتر ۳ خط که باز مربوط به برخی از ساز های سنتی و برخی از ساز های کلاسیک است. که نت ها روی آنها قرار میگیرند

حال در موسیقی مانند الفبای فارسی به یک نظام و یک الفبا برای اجرا ی آهنگ ها نیاز داریم که به این الفبای موسیقی نت گفته می شود .

الفبای موسیقی:

در مویسیقی هم دارای الفبا هستیم که به ترتیب شامل ( دو-ر-می-فا-سل-لا-سی) می شود. که این نت ها روی خطوط حامل قرار می گیرند و از یک ترتیب خاصی تبعیت می کنند.

نحوه قرار گرفتن نت ها بر روی خطوط حامل:

اگر ما ۵ خط حامل را درنظر بگیریم ۵ نت به ترتیب رو ی خطوط(از پایین به بالا) فرار می گیرند که به عبارت زیر است: می -سل-سی-ر-فا

حال لازم به ذکر است که این خطوط هم از بالا و هم از پایین قابل ادامه دادن هستند . حا ل باید این را هم بدانیم که بین خطوط حامل هم نت هایی قرار می گیرند که به ترتیب از بالا به پایین به شرح زیر است:

بین خط اول و دوم: فا   بین خط دوم و سوم : لا    بین خط سوم و چهارم: دو بین خط چهارم وپنجم:می

و دو نت هم خارج این خطوط قرار می گیرند که پایین:ر و بالا :سل خواهد بود . ادامه دار بودن خطوط حامل به این منزله است که این نت ها باز به ترتیب الفبا تکرار خواهند شد.

معرفی حروف لاتین نت ها:

نت ها در فارسی به صورت فوق شناسایی می شوند ولی در برخی از کتب نت آنها را به صورت لاتین معرفی کرده است که به قرار زیر است:

دو:C   ر:D  می:E  فا:F  سل:G  لا: A  سی:B.